VOORWOORD


UFKES APELDOORN IS EEN ONTWIKKELDENDE AANNEMER. ALS INNOVATIEF BEDRIJF BRENGEN WE ONZE EXPERTISE GRAAG DIGITAAL ONDER DE AANDACHT.

Als VolkerWessels onderneming, zijn wij binnen onze regio actief als bouwteampartner. PlusWonen is onze expertise binnen Ufkes Apeldoorn. We werken bij engineerings- en bouwteamprojecten samen met onze partners. Deze samenwerking kan leiden tot het realiseren van de gezamenlijke ambities.


Voor ons is 2017 het jaar van duurzaam en conceptueel bouwen. Samen verantwoordelijk, samen sterk. Samen zijn we milieubewust; van opdrachtgever tot eindgebruiker.


Naast woningbouw, duurzame renovatie en transformatie zetten we nog meer in op conceptueel bouwen.

Dit zorgt voor een hoge kwaliteit van de bouw. Met daarbij een schat aan mogelijkheden tot variƫteit in het ontwerp. Het is prettig om te wonen in deze woningen waar het draait om levenskwaliteit.


Voordelen van conceptueel bouwen zijn bijvoorbeeld hoge kwaliteit, snelle doorlooptijd, minimale voorbereidingstijd en uiteindelijk een hoog wooncomfort voor de gebruikers. In het online Ufkes Magazine vertellen opdrachtgevers en gebruikers over hun ervaringen met onze manier van werken.


Veel leesplezier!

Erik Schoonhoven en Vincent Klompenhouwer

Foto: Vincent Klomenhouwer en Erik Schoonhoven